perjantai 20. marraskuuta 2009

Reenit





Oltiin tänään treeneissä Purinalla.Meni tosi hyvin ja huomaan edistystä niin toisten koirien kuin esteidenkin puolesta!Nykyään kun Dorppa suorittaa omaa tulostaan niin se keskittyy vaan siihen eikä niihin muihin koiriin.ALussa oli vähän snautserin kanssa kinaa ja sitten kun oltiin autoon menossa,mutta sekin taitaa lähteä parempaan suuntaan.
No sisi tehtiin keppejä,joissa mentiin viellä verkkojen avulla.Se rytmi alkaa pian hahmottumaan siihen ja tehtiin nyt ilman hihnaa tämäkin taito.Pussi olikin sitten aivan luttana.Doris on ennen osannut tehdä pussin,no sitten tietysti päästin Doriksen irti ja sanoin pussiin ja ohjasin sinne.Sinne meni,mutta kun olin pussin toisessa päässä niin missä se Doris on?Pussiin oli jäänyt nameja ja siellä se iloisesti niitä siivoili siellä:) Sitten kun ne oli siivottu niin päästiin sekin siitä sitten.Puomi tehtiin myös osana ja sekin oli iloinen.Pysähtyi kaikilla kontakteilla paitsi, että alku menee aikas lujaa,mutta kai se siitä.Tehtiin ekaksi hihnalla ja sitten vapaana.Viimeisenä vuoroon pääsi pituus ja muuri jotka tehtiin yksitellen ja ns. pikku ratana.Ensi kerralla puomi tehdään jo kokonaisena vaikkakin ollaan se ennenkin tehty leireillä.
Ensi viikko sitten onkin jo ihan toista, sillä Doris joutuu reena aika lailla harkat on keskiviikko,sporttikoirahalli ja perjantai ohjatut purinalla.Ja ensi wiikon lauantaina sitten ne parson mestikset !

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taidat mennä hyvien agility-osaajien kanssa keskiviikkona harkkaamaan. Nella taitaa olla aikamoinen mestari, vai onkohan....

Carita

21. marraskuuta 2009 klo 10.57  
Anonymous Tiia kirjoitti...

Kyl se Nellakin viellä agilityn juoneen pääsee mukaan:D

21. marraskuuta 2009 klo 11.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu