lauantai 21. marraskuuta 2009

Think,think


Tänään harkattiin Doriksen kanssa takapihalla enimmäkseen putkelle irtoamista,näyttely asentoa ,näytti liikkumista sekä koiratanssi ohjelmaa.
   Putkelle irtoaminen alottettiin tänään meiän omalla Ikean putkella ,kun ei täällä sitä lunta enää näy..No ekaks alotettiin sillä, että minä olin ihan putken vieressä ja sanoin putkeen,varmistin että varmasti sen putki sanan nyt osaa.Sitten menin aina vähitellen kauemmas ja kauemmas ja siinäpä se älykäs koira oppii.Otan siitä sitten videoon kunhan nyt jaksan:) Näyttely asento alkaa sujua jo ainakin paremmin kuin viimeksi.Pistän myöhemmin tänään  kuvan siitä.
Liikkuminen on nyt reenattua kauraa ja sain Dorpan jo nyt niin, että se ei koko aikaa silmäile mua silmiin.Seuraava näyttely kun on jo tammikuussa:o Koiratanssi on nyt puolivälissä ja ehkäpä jo kesällä päästään ekoihin kisoihin esittämään se.Varasin juuri , että mennään 3 koiran kanssa 5.12 2 tunnin tehovalmennukseen sporttiareenalle Nina Frantsin koulutukseen.

4 kommenttia:

Anonymous Sohvi ja Uno kirjoitti...

Hejssan.

Tosi kiva kun jätit jälkesi Unskin sivuilla. Nyt päästiin seuraaman toisenkin siskolikan kuulumisia. Aivan mahtavaa. Kiitos myös vinkistä :) Kuullaan ja nähdään. Rapsutuksia neidille!

Sohvi ja Uno veikka

22. marraskuuta 2009 klo 9.42  
Blogger Reetta kirjoitti...

Hei mekin keksittiin reitti tänne! Hauskaa!

Purinalle taidatte perjantaisin olla yhtä aikaa treenaamassa Torpan ja Karrin kanssa. Käy joskus nykäsemässä hihasta :) Onneksi olkoon mukaan pääsystä!

Kuulumisiin!

t. Reetta ja Torsti-velipoika

22. marraskuuta 2009 klo 23.05  
Anonymous Jenni, Iita ja Telma kirjoitti...

Ja minäkin tänne vasta löysin! Kiva päästä lukemaan teidänkin kuulumisia :) Kiitos onnitteluista ja onnea Doriksellekin uusista sisko- ja velipuolista. Ovat kyllä suloisia, niinkuin Doris ja sisaruksensa. Niin ja isot onnitelut agiryhmään pääsytä, tosi upea juttu!!

Nähdään taas! Äiskältä ja siskolta terveisiä koko teidän poppoolle.

Jenni, Iippa ja Temppu

22. marraskuuta 2009 klo 23.52  
Anonymous Jenni kirjoitti...

Moikka Tiia, me ei päästä nyt osallistumaan parsonien agimestiksiin, mutta voi olla että mä pääsen katsomaan. Ootteko te Doriksen kanssa menossa?

24. marraskuuta 2009 klo 22.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu