keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Agia ja matkustelua


nään tehtiin sitten kierros agilityä sporttihallilla,Juvanmalmilla.Mukana oli Nella,käppänä,Doris sekä Misti englanninpsrinkku.
    Nella joka oli ekaa kertaa agi radoilla,meni tosi hyvin.Nella Linda harkkasivat hyppyjä,puomia,suoraa putkea ja kai rengasta.Myös 3 hyppysarja taisi olla mukana?
 Misti taas joka oli tokaa kertaaa agiradoilla tauon jälkeen oli kuin vanha tekijä siellä se veteli rataa ja esteitä :)
  Ja sitten Doris..No menihän se hyvin,keskitty ym.Paistsi,että se on ärsyttävää kun se seuraa mun lajhetta.Jos se vähääkin heiluu niin siinä sitten mennän likka kattoo päättäväisesti minne se lahje menee.Sitten näytin tosi selvästi sille minne ja milloin pitää mennä niin sitten se taisi alkaa jo tajuta.Kyllä me viellä Doriksen kanssa ne agi radat vallotetaan! :D
    Mentiin sinne bussilla ja takaskin matka taittu julkisilla.Ollaan menty 3 kertaa bussilla Dorpan kaa,eikä oo koskaan ollu siinä mitään haittaa.Nytkin se meno matkalla istuskeli ja tulo matkalla nukku,taisi kyllä olla aikas rankka reeni..
   Otiin siis ekaa kertaa sporttikoirahallilla harkkaamassa ja se oli tosi siisti ja uusi paikka.Yen kerran oon käyny kisoissa siellä,mutta nyt se oli aivan erillainen.Sinne voi mennä uudestaanki kun on yhen bussimatkan päässä..:) 


      tässä viellä Nellan uusi lookki ja Dorpan seisomis kuva :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu