torstai 7. tammikuuta 2010

Päivän tokoilut


Tänään käytiin iltalenkin lomassa tekemässä hiukan tokoa. Ei tehty kuin muutamia liikkeitä jotka alkaa näyttämään jo lupaavalta!Hiukan aloin jo vieroittamaan pois nameista,mutta en viitsi liikaa,koska siitä voi seurata mitä vain.
        seuraaminen kytkettynä:Ajoittain menee hyvin ja joskus huonommin.Tänään oli sitten se parempi päivä joten mentiin kulmiakin hiukan ja seurasi tarkalleen.
        Seuraaminen vapaana:Muuten hyvin,mutta jättää joissakin väleissä rakoa minusta,jolloin huomaan,että katsekontaktikin väsyy silloin.Hieman enemmän harjoitusta kaipaava liike kuin muut.
        Liikkeestä maahanmeno:Tosi hyvä!Ensin seurasi sitten meni maahan kuin hissi.
       Liikkeestä seisomiseen jääminen:Alkaa paranemaan.Ei mene enää istumaan niinkuin enne:)

   Noutokapulakin pitäisi hommata jossain välissä,että sitäkin päästäisiin treenailemaan.Luulen,että siitä tulee kova homma,koska Doriskella ei ole mitään halua ottaa mitään suuhun joka on kovaa:s

 Oltiin maanantaina tauon jälkeen treenailemassa hallilla.Meni tosi hyvin ja jakso keskittyä oiekin hienosti paitsi,että lopussa alkoi selvästi näkemään väsymystä joten siellä se välillä kävi lepäämässä.
 Otettiin takaakiertoja ja eteenmeno harkkoja.Sitten tehtiin pientä 1 lk. rataa ja renkaan luona piti sitten aina ottaa uudestaan(pitäisi treenata sitä lisää..)
  Kontaktit osuivat nappiin.Ja alussa ennen rataa harjoiteltiin läpyskällä Aata.Otin siis.istumaan ja syöttelin niitä nameja ja annoin luvan mennä.

 Lauantaina mennään Eija Valtarin koulutukseen.Ja siitä päivästä sitten tulee varmaankin pitkä..14-18.Paitsi,että siinä välit 16-18 Doriskella on boxissa nukkumis tunnit,jolloin hihnan toinen pää seuraa opetusta..:D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu