perjantai 11. joulukuuta 2009

Treenit


Oltiin tänään hallilla treenailemassa.Ensi viikolla olisi viimeinen kerta ennen joulutaukoa,mutta saas nyt nähä mennäänkö koska pakkasta on paljon luvassa ja neiti jäätyy jo nyt vaikka takki on päällä ja kävellään..
  Treenit menivät tänään suurimmaksi osaksi hyppyjen ja puomin ja keppien kanssa.
   Hyppy esteitä tehtiin tänään rengasta,pituutta ja uutena okseria joka nyt Dorikselle ei ollut temppu eikä mikään.Hyvin se meni kaikki yhdistettynäkin.
   Kepit ovat aika laahustavia sillä moni koira meni/juoksi sen tosi rytmikkäästi mutta Doris käveli tai no hölkkäsi sen koko matkan vaikka yritin juosta ja pomppia ja kehua ja päästellä jos jonkinmoisia äänähdyksiä:/
  No puomi sitten oli tosi kivasti vapaana kokonaista ja kontaktit otti tosi hyvin ja odottaakin lupaa ennen kuin loppupäästä lähtee käppäilemään.
    Huomenna ja sunnuntaina aikaiset herätykset sillä matka jatkuu sitten klo . 08.31 lähtevällä bussilla messukseskukseen ! :)
    Pujotteleminen jalkojen välistä menee jo tosi hyvin.Ja tokossa viereen ja seuraaminen yms. kaikki nää perusliikkeet menee tosi kätevästi ja uskon/lupailisin vähän että joskus tässä lähiaikoina möllitokoon.?!?

1 kommenttia:

Anonymous Jenni, Iita ja Telma kirjoitti...

Moi Tiia, olipa kiva kun kävit moikkaamassa messarissa! Totta kai saat lainata meidän koiria juniorhandleriin. Iita on varmasti helpompi esittää, kun se osaa seistä ja esiintyä aivan upeasti, mutta jos haastetta kaipaat niin Telma on siihen hyvä ;)

13. joulukuuta 2009 klo 23.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu