sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Lunta ,menoa ja ensivuoden suunitelmia

Lumi,Doriksen mielestä paras asia!Ihanaa kun on ollut paljon pakkasta,paitsi silloin kun aamulenkillä Dorppa näkee rusakon..Jess!Välillä mennään sillä meiningillä,että mä en enää liiku,mutta kun takin laittaa päälle niin usein siitä lähtee leikit.
Tänään kun oltiin Porschen kanssa lenkillä pellolla mikä oli umpilumessa niin kaksikon päät kävivät kaikissa koloissa mitä matkalla sattui tulemaan.Ryömiminen oli Doriksen mielestä kylläkin kaikkein parasta.Uusi takki oli tänään myös ensi kertaa päällä,sillä siinä oleva huppu vaikeuttaa hiukan Doriksen liikkumista mutta tällä kertaa se meni niin että huppu oli käärrittynä takana.Jos kohta tuohon pellolle tulisi ladutkin niin päästäisi taas ottamaan aamulenkit suksin..
Turun näyttely alko pelottaa jo nyt,sillä Doriksen takajalat eivät millään meinaa mennä paikoilleen..murrrr...Vielä tuomarikin on kuullema rakenteeseen panostava ihminen, Ja etsimääni näyttihihnaa ei meinaa löytyä.Siis ketjullista.No jos jolun jälkeen lähtisi ihan kunnolla etsimään.
Tokoa ollaan tehty kunnolla.Ja liikkeestä maahanmeno onnistuu nyt ulkona ja sisällä mikä on tosi kova ponnistus hienohelma Dorikselta kenelle istuminenkin esim.hiukan lumiselle tielle on sen mielestä epänaisellinen teko.
Näen jo silmissäni kun Doris jossakin toko kokeessa istuutuu sen sijaan että maahan pitäisi mennä,sillä eihän tuossa voi maahan mennä se on hiekkaa!
Onneksi vieressä on kenttä jossa tätkin voi harjoitella.
Lähetin tänään sähkärin HAU:n toko ryhmän edustajalle jos sieltä olisi alkamassa toko ryhmää,että päästäisiin ihan kunnolla harjoitelemaan.
Agiltiystä on nyt siis joulutauko ja viimeiset reenit jäivät väliin pakkasrajan takia,mutta tammikuusta alkaen sitten jatkoryhmä.Alan myös käymään kummitätini jackrusseli Olgan kanssa virallisissa kisoissa kun hankin lissenssinkin.Dorisken kanssa keskityn nyt vain siihen,että kaikki opetetaan huolella.
Luola kokeidenkin aika koittaa taas maaliskuussa jos ehdittäisiin ennen syksyä saada se käyttövalion arvo..
Juniorhandlerinkin aloitan virallisesti ensivuoden alussa,kun saan lainaksi Dorisken äidin ja siskon,kiitos Jennille koirien lainaamisesta!Vien myös pentunäyttelyihin kaverini novascotia ja naapurin rhodesiankoira pentu Hessua joka on myös valloittava persoona.
Tavoitteenani olisi ensi vuonna päästä Dorisken kanssa voittaja näyttyyn ja ulkomailla jos pääsisin edes kerran näytteilemässä jos nämä kotimaan näyttelyt alkavat hyvin:)
Tässä nyt lyhyesti ensivuoden suunitelmia!








0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu