sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Turun KV 24.1

Terveiset Turun KV:stä.Tunnelma oli korkealla kun paaljon koiria ahdattiin turun messuhalliin.
Doris käyttäyty tosi kivasti ja käytös oli miellyttävä.
Lauantai aamulla lähdettiin sitten Saaran huomaan Nummelaan.Aluksi mentiin lenkki ja sitten Saara siisti ja trimmasi Doriksen toosi kivaan kuntoon.Pohjavillaakin tuo neiti on kavattanut.

Ilta meni tosi nopeesti,koska tehtävää oli paljon.Aamulla sitten herätys oli 7.30 ja puoli 9 lähettiin ajamaan kohti Turkua.Matkaa kesti sen 1 h 20 min ja Doris veti sikeitää koko matkan ajan.

Messuhallissa ahtauduttiin siis sisään ja löydettiinkin nopeaati kehä,koska se oli kahdesta isoimmasta kehästä toinen ja katsomon viressä jess!

Siinä ei kauaa kestänyt kun Sakut oli jo arvosteltu ja parssonit alko.Avo luokan hetki tuli ja vaihettiin Tarjan kanssa näyttiremmejä,koska Hirmunen ei suostunut kävelemään omallaan.
Doris sai sitten remmin takasin ja mentiin nopeasti kehään.

Tuomari jakoi paljon EH:Ta ja ERI sitten tuli myös monelle.Doriksen juoksun piirteitä tuli esiin esim.vatsan/kyljen luissa,mutta Dooris esiintyi mielestäni ja niin monen muunkin mielestä toosi upeasti ja seisoi niin hyvin,että kotonakaan ei tälläistä ole nähty!Tuomari antoi meille sitten sen EH:N.

Tässä on käännöspalvelun vapaa käänös tästä arvostelusta:

Hyvä pää ja ilme.Hyvärintakehä.Hartiat pystyasennossa(johtuu juoksusta).Hyvä luusto ja jalat.Tarvitsee lisää kerroksia turkkiin.hännän kanto häiritsee. ulkolinja erittäin hyvä. Erittäin hyvä takaraaja. iloinen liikkuja.

Tääläien sitten tälläkertaa tyytyväinen olen ja on hyvä jatkaa tämän vuoden koitoksiin :)

Huomenna kuva tästä pastorista sitten .







3 kommenttia:

Anonymous Sohvi ja Uno kirjoitti...

Hei.

Rallytoko on olut ihan mukavaa. Mä olen aika leikkimielellä mukana kaikissa näissä harrastuksissa. Kurssi on suht pienessä sisätilassa ja siellä taisi viimeksi olla meidän lisäksi 6 vai 7 koiraa, niin tiivis oli tunnelma. Pakkasten takia ulkona ei olla päästy harjoittelemaan ja mun 25 neliön koti ei oikein anna myöten sisätreenille :)

Unolle ei ole sovittu mistään näyttelyistä tai edes kalenteroitu mitään. Koitetaan ensin saada nenä pois maasta ja sitten katsotaan mihin meistä on.

Mukavan kirpakkaa tammikuuta!

24. tammikuuta 2010 klo 23.10  
Blogger Reetta kirjoitti...

Moi Tiia ja Dorppa! Ilmoitin meidät HAU:n järkkäämälle TOKO-kurssille tuossa syksyllä. Kertoja ei ole kuin 3, mutta se on ihan ookoo, lähinnä menin sinne maistiaisiksi testaamaan että oisko meistä siihen hommaan. Paremmin on ainakin mennyt kuin vuosi sitten joten hyvillä mielin ollaan. Vähän vähemmän laiskasti olisi kyllä syytä treenata ;P

25. tammikuuta 2010 klo 0.46  
Anonymous Jenni, Iita ja Telma kirjoitti...

Hienostihan teillä meni siellä Turussa! Kohti uusia koitoksia vaan :) Mun täytyykin tässä katsella tuota näyttikalenteria sillä silmälle, että minne Telman veisi.

29. tammikuuta 2010 klo 1.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu