lauantai 10. huhtikuuta 2010

Saa nähdä




Saa nimittäin nähdä mitä meidän luola elämästä tulee...

Aamu herätykset näyttää olevan nykyään mun arkea, tänään herätys oli 07.20 mutta minä kilttinä tyttönä nousin vasta 07.40 :) Aamu häslingin jälkeen lähdettiin sitten äiti, minä ja Dorppa kohti Vihdin luola paikkaa.
 
 Oltiin tosiaan ajoissa niin käytiin sitten Hong Kogin pihassa "lenkillä" . Paikan päällä oltiin sitten puol tuntia tuomarin puhuttelua ennen. Näytettiin paperit yms. Ja sitten kaikki oli paikalla niin saatin aloitettua tämäkin rumba. Arvottiin järjestys ja kun oltiin ekana saatiin myös nostaa ekana. Saimme olla kolmantena. Se oli hyvä, sillä odottelu ja "Oliko toi nyt se meidän edeltävä koira?" kysymykset on aika rasittavia. Ensimmäiseksi tehtiin tyhjänluolan tarkastus. Doris meni hiljaa joissakin kohdissa ehkä päästelii jonkin sortin ääntä, mutta muuten tosi upeesti! Sitten odoteltiin kaikki muut 8 koiraa ja päästiin kunnon riistoille. Ensimmäisenä oli borderterrieri joka haki myös D-B tulosta. Kettu oli aika kova ja myös koira oli tosi kova ja niille tuli tapplu. Tuomari keskeytti kokeen koska oli nähnyt jo koiran kovuuden ja lopussa kyseinen koira sai sitten huippu pisteet ja B tuloksen! Ei muuten sattunut noita kettu vastaan koira tapauksia paljoa. Vain tuo borderi ja sitten pikkuinen mäyräkoira joka haki A tulosta ja tietty sai sen 49 pistein. Doris tuli vuoroon ja oli aivan kuumana... Doris meni nopeasti putkeen. Se aloitti nopeasti Ketun härnäämisen, muuta jotenkin ei vaan ottanut kunnon kontaktia tällä kertaa. Se myös väsyi loppua kohden mentäessä. Seuraava koe on pian ja kolmas kerta sen toden sanoo yleensä. Tuloksella C 39 lähdettiin pois. Tuomari sanoikin, että niin vähästä oli kiinni ettei olisi B antanut ,höh:)

Tuomari: Jukka Vesala
Kokeen paikka ja aika: Vihti 10.4.2010

Ahdinko putken läpäisy: nopea
Tyhjän luolan tarkastus: nopea, täydellinen, hieman ääntä 
Arvostelu: Koira nopeasti putkeen, kettu siirtyy vasempaan päätepesään. Koira seuraa nopeasti ja aloittaa painostuksen osittain alta, kettu hyökkäilee useasti, mutta koira pitää asemansa. Koe jatkuu ketun hyökkäilessä ja koiran puolustaessa asemaansa. Kokeen loppu puolella koira alkaa hieman väsyä, mutta työskentelee loppuun saakka. Koiran rohkeus ei aivan riitä tällä kertaa.

Saavutettu kehitysaste: C   39 Pistettä



Näin tällä kertaa. Tyytyväisiä ollaan ja ensi kerralla taas B:n metsästystä. Päivä onkin 6.5!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu