tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tukka hyvin, kaikki hyvin


Doris lähti tänään aamulla trimmiin/ töihin eli Saara kävi hakemassa Doriksen aamulla ennen kuin minä menin kouluun ja toi sitten, mukavaa palvelua : p Doosta tuli iihanan näköinen ja olen tosi tyytyväinen kun pohjavilla on kasvanu tosi hyvin ja muussa kropassa kuin päässä ei ole pilkkuja. Mutta kyllä tuo pääkin ehtii kasvaa tuonne Someron näyttelyyn (2.5). Lopussa noita kuvia tuosta parson neidistä.






Tein tänään tokoa Hertan ja Doriksen kanssa. Päivällä Doris ei ollut lenkki tarpeessa koska oli viellä Saaralla "töissä" niin Hertta lähti minun kanssa pelkästään. Nautti varmaan huomiostaan paljon. Ihanaa kun koulun kenttä oli jo puoliksi sulanut niin päästiin hiekkakentälle treenimään. Tein Hertan kanssa ihan peniä pätkiä, koska ei viellä jaksa niin paljoa kun Tokon on vasta aloittanut kunnolla vaikka koko ajan sitä tietämättään on tehnytkin :) No aluksi luoksetulokin oli aikas laiskaa mutta innostin tätä kultaistanoutaja vinkuhiirellä, iloisella/korkealla äänellä ja nameilla ja oikein hyvin vaikutti! Mentiin seuraamista nakituksen avulla, viereen tuloa se oli kyllä iihan proo. sitten mentiin paikalla oloja. Hertta ei olisi millään halunut vain istua vain teki maahan koko ajan saatin sitten kyllä tuo istuminenkin hyvin toimimaan. Maassa paikalla makuuta otettiin 2 min ja hyvä sekin. Nouto mitä nyt tehtiin on ihan luonnollista noutajalle niin arvata voi menikö hyvin;)Toivotaan nyt, että ensi keskiviikonna se toko testi menisi hyvin.
Doriksen kanssa tein lenkillä pelkkää seuraamista ja liikkeestä seisomista ne meni tosi kivasti.
Viime viikolla oltiin puolangalla ,paljakan hiihtokeskuksella. Siellä Doris oli mukana. Me lasketeltiin ja hiihdettiin ja Doris "vartioi" (istui penkillä ikkunoiden edessä) ja lenkkeili. Mökissämme oli myös lasten pinnasänky mistä oli otettu yksi pinna irti joten Doris meni sinne aina nukkumaan kun illalla väsytti muuten nukkuin minun jalkapäässä niinkuin yleensäkkin. Alla kuvia ja Hertasta nouto viedo, huomenna sitten agilityyn!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu