perjantai 12. helmikuuta 2010

Hiljaa se hyväkin tulee



Tänään oli hau "harkat". Mutta siis milloin ne kunnon harkat alkaa? Pakkaset vois jo minun puolesta alkaa lauhtumaan...
Käytiin puolentunnin lenkki suunilleen, mentiin toivoa täynnä hallin eteen odottamaan ja sitten mietittiin kun kolme ihmistä saapui koiran kera paikalle.Eli harkat oli peruttu ja mehän ei mitään tiedetty. Pakkasraja on -10 ja asteita oli vain -7 ;)
No sitten ,soitettiin Maaretille ja sanoi, että voidaan harkata yksin sitten tuolla toisella puolella kenttää ja sehän tehtiin. Jotain viimekertaista pikku radanpätkää alettiin väsäämään.Eihän mekään oltu kuin 38 minuuttia siellä, mutta meni kuin tykki/ohjus tuo koira kyllä!Tehtiin siis ratapätkää missä oli valssaus kohta vain ei kovin vaikea, mutta hyvää reeniä näin juosku tauon jälkeen. Doris on kehittynyt huomattavan paljon ja osaa jo itsekkin irtautua esteille ja ehkä jo vähän hakeakkin niitä.
Seuraavat näyttelyt on sitte heinäkuun puolella 4-5.4* ja sitten Lahden KV 25.4 .
Sieltä jostain olisi siis kiva käydä nappaamassa se ERI josta olisin tosi ylpeä!

Ja toko puolella ei sen ihmeempää ole tapahtunut. Kapulana on toiminut puupalikka ja homman Doris on tajunnut ihan kiitettävästi ainakin kun kädessä on namipala ja naksutin. Eli siis käy noutamassa, mutta liikettä en ole viellä perusteellisesti viitsinyt opettaa ja ajattelin sen homman tehdä vasta pet expon jälkeen josta aion ostaa puu ja metalli kapulan. Muuten toko on mennyt samaan malliin ja nyt kun pakkaset on ehkä hieman kiristyneet viime kirjoituksesta niin harkat on jäänyt vähemmällekkin. Toko seuroja olen katsellut, mutta kesällä olisi ehkä kivempi hakea ryhmään, koska kentät on mielestäni paljon kivempiä kuin hallit nimenomaan tokoon en tiedä miksi. Tänään otin agilityn lomassa hiukan seuraamista, perusasentoa ja paikalla oloa ja meni hyvin häiriön alla. Taas tuli lisää varmuutta viedä ainakin mölli kisoihin... No kuitenkni eihän Doriksesta mitään toko koiraa ole tulossa kun agi on se päälaji, mutta ihan hyvä mielestäni on tollasen terrierin edes jotain osata :D
Vielläkin on auki mennäänkö 20.2 PRT järkkäämälle teoria/luennolle Saaran trimmaamolle vai lähetäänkö tuona samaisena päivänä Mistin ja Jannan kanssa mölli liitämään Lempäälän koiraurheilukeskukseen? Jännittäisihän nuo ekat "möllit joista jotain odotuksia on" tosi paljon, mutta kaikilla meillä joskus ne ekat kisat on ollut tai on edessä minulla tuo jälkinmäinen Doriksen kanssa apua!

1 kommenttia:

Blogger liisa kirjoitti...

eikös mistillä ole enää blogia? miksi ei?

13. helmikuuta 2010 klo 1.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu