perjantai 29. tammikuuta 2010

Meinattiin, Meinattiin...



Tänään meidän piti lähteä kohti toko reenejä,mutta ne jäivätkin vähän lyhyeen, koska perinteinen paikkamme oli iihan lumenpeitossa...Tehtiin muutama liike aika kaposella polulla ja meno oli sen mukaista.No kuitenkin niin hyvin meni, että seuraaminen oli ihan 10 kelposta.
  
  Ulkotokot on muutenkin jäänyt vähäisellä kun tämä pakkanen saa aikaan molemmissa päissä hihnaa todella huonon fiiliksen tohon juttuun. Onneksi kohta se kevät tulee :)
   
  Ostin tänään Doriskelle kissan lelun. Siis hiiren jossa on sellanen häntä sydeemi, että lähtee rullaamaan eteenpäin kun veivaa tarpeeksi kauan sivu nupista.Doriksella oli aika kovat meinigit kun sai sen nokkansa eteen luuli varmaan, että kyseessä oli naapurin hiiri rouva;)

 Juoskujen takia on myös agiliito jäänyt vähälle,mutta ainakin lisää halukkuutta tulee Doriskelle noin.  kolmen viikon tauosta.On muuten tosi hyvä toi treeniliivi, koska on hieman lämmin ja namit sun muut lelut saa heti taskusta pois.

 Pääsen vihdoinkin Saaran koiran Olgan kanssa agirotuun..Yleensä olen ollut vain mukana siellä.

 Viikonloppuna me täällä Doriksen kanssa ajateltiin kyllä nukkua tosi pitkään, koska koulun aikaiset aamuherätykset alkaa ottaa jo koko olemuksen ja kukas muu kuin Doris sen huomaisi?

Kattelin Dorikselle mölli kisoja ja päätin että maaliskuun hallicuppiin me suunataan kokeilemaan missä mennään  ei siis mitään sen kummosenpia odotuksia.
  

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu