lauantai 6. helmikuuta 2010

Menot



Päästiin vihdoin keskiviikkona vapaavuorolle ja Doris meni ihan kivasti, ekaksi otettiin keppejä jotka ei olleet niin täydelliset kuin viimeksi kun oltiin, mutta olihan tässä nyt taukoakin ollut. Rengas otettiin viellä naksuttimen kanssa, koska haluan juuri sen esteen opettaa kunnolla ken tietää miksi... Keinu myös alko menemään aika kovaakin, mutta alussa palkkasin aina keinun jäkeen ja siitä vähiteleen vieroitettiin namit pois. Tehtiin myös aika erillaisia ratoja kuin ennen koska niissä oli hiukan enemmän mutkia kuin aikaisemmin.
  
 Tokoa ollaan itseasiassa otettu aika paljonkin, koska pakkaset ovat hieman laskeneet joten ollaan sitten lähdetty ulos reippaailemaan. Maahanmeno on jotenkni luhistunut ulkona. Doris ei voi enää näköjään mennä maahan lumessa...Joku hyvä asia on kuitenkin siinä, että Doris on alkanut hahmottamaan luoksetulon takaakierto viereen tulon. Eikun harjoittelua jatkamaan.

 Ohjattuihin HAU:N agitreeneihin päästään ensi viikolla kunhan pakkanen ei juuri yllätä, hinku on jo kova niin koiran kuin tietty ohjaajankin puolesta:)

1 kommenttia:

Blogger Helmi kirjoitti...

Ihana <3 (: Eilen se muuten totteli suo tosi hyvin! Ootte teinu harjoteella paljon! :D (ei tarkota ettei ois muutoin osannu mut nyt se oli ku sirkuskoira ^)

7. helmikuuta 2010 klo 0.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu