perjantai 19. helmikuuta 2010

Toko


Tänään otetiin sisällä toko treenit, koska ulkona tuo vimma/mysrky on niin kauhea, että lenkillä silmistä tuli kosteat ja Doriskaan ei oikein nauttinut... Meiän hiihtoloma alkaa aikas leppoisasti, koska agiharkat peruttiin ja tosi kiva,mutta huomiset möllitkin peruttiin kai pakkasen takia. Juuri kun oli sitä varmuutta lähteä. No 13.3 on sitten Lhjan halli cup niin sinne sitten:) Ja sinne pääsee myös Janna ja Misti, koska Mistillä oli nyt juoksut. Tänään tehtiin kuitenkin siis sitä tokoa ja meni upeasti ihan kun ei olisi piitkään aikaan treenattu, eihän tässä ollut kuin päivä eroa? No tässä tän päiväiset:

  Kaukoohjaus: tehtiin taas sitä iän ikuista istu-maahan-istu-maahan sarjaa ja meni uskomattoman iloisesti en ollut nähnyt vähään aikaan semmosta intoa mitä sillä tohon liike juttuun oli ihanaa!

 Seuraaminen: Tehtiin tiukkia käännöksiä ja pakitus juttuja. Meni hyvin ja piti tiivistä katsekontaktia läpi seuraamisen.

Liikkeestämenot: No nyt päästään siihen tän päivän huonoinpaan juttun. Nimittäin liikkeestä maahanmeno, se ei tänään kerta kaikkiaan ollut hyvää. Maahanmeno oli aika laiskaa ja ei yhtään innokansta. Onneksi liikkeestä istuminen ja seisominen onnistu vaikka istuminenkin meni jotenkin oudosti. Mikä mahtaa olla syynä?

 Maassapaikalla olo: Tehtiin kaksi kertaa 2 minuuttia niin, että ekalla kerralla kävin vähän väliä palkkaamassa. Tokalla kerralla taas söin samaa aikaa ja noin. 2 minuuttia kun olin syönyt niin naks ja nami ja iihanat kehut kaupan päälle:)

Tänään ei tehty meidän nouto treenejä, mutta huomenna tai illalla sitäkin.

Katteelin joitakin canicross kisoja ja MEJÄ kisoja ja ajattelin, että mentäisiin molemmat toukokuussa. Ekat canicross kisat olisi etelä- hämeessä ja mejä olisi nummi-pusulassa tai Siuntiossa.

Nyt löysin myös joitakin kevään agimölli kisoja minne me aijotaan tähdätä:

13.3 Lohja hallicup

3.4 Karjaa

23.4 Nasta-cup, espoo

7.5 Nasta-cup,espoo

21.5 Nasta-cup,espoo


Möllikisoja on tullut aika huonosti esiin, mutta pitää vain seurata seurojen sivuja ja katella kalentereita. Toko möllejä sen huonommin en ole kylläkään vaivautunut kauheasti niitä etsiskelemääkään :)

Päivitin myös kalenteria!
Kohta trimmiin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu