keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Agiliitoa



Tänään käytiin vetämässä radanpätkää ja yksittäisiä esteitä sporttiksella. Meno oli kovaa ainakin alussa , mutta sitten lopussa rentouduttiin vähän, että oppi ettei aina mennä kovaa ja ylikierroksilla välttämättä. No huippua oli se, että Doris rytmittää jo kepit ilman verkkoja!
 Tehtiin noin. 10 esteen rataa. No sen verran voitte päätellä miten hienosti, koska Lauantaina meiän poppoo+ Olga ja Fiina suunnataan Lempäälään mölleilemään:) Uskaltauduin sitten sinnekkin kunhan vaan keli ei huonone... PRT agi leirille ollaan myös ilmottauduttu ja innolla mennään kokeilemaan mitä Marju meille keksii sinne. Onneksi tässä on viellä aikaa harjotella ohjatuissakin reeneissä ja monet möllit sitä ennen niin  kai me jotenkin siellä pärjätään.  Otin hallilla myös toko hyppyä ja meni ihan kivasti. Pitää vaan treeenailla enemmän niin edistytään. Tein tänään myös muita toko liikkeitä ja yhdistinkin jo vähitellen niitä. Tälläistä tehtiin:

Seuraaminen: Tiivistä välillä katsekontakti huojui, mutta käännökset ja pakitukset meni ihan kivasti. Oikealle ja vasemmalle seuraamista harjoitellaan koko ajan ja hiihtolomallahan viellä enemmän aikaa siihenkin hommaan uhrata aikaa;)

Liikkeestä menot: Liikkeestä maahanmeno oli niin ja näin, koska meni jossain vaiheessa alas joskus kumarsi ja nousi -.- No kuitenkin jotain osasi, sillä liikkeestä seisominen oli fint 10 jes!

Kaukoohjaukset: Tein ihan vaan istu - maahan - istu ja seiso sarjaa kaukoohjauksella. Menin noin 6 metrin päähän ja sanoin käskyt. Kuunteli ihan hyvin , mutta kerran teki istumisen sijaan "pamm" elikä "kuole" tempun. Toivottavasti jossain möllikokeissa ei noin tee :D

Paikallaan makuu: Tein aluksi noin. 2 minuutin pätkän ja kävin välillä käymässä vieressä, mutta en antanut palkkaa. Sitten lopuksi kun oltiin harkattu niin 4 minuuttia ilman vierailuja. Toivottavasti lähiaikoina saadaan joku tuntematon koirakko treeneihin mukaan häriöksi...

Otin viellä lopuksi näyttitreeniä pikkuisen. Takaliikkeet meni aika hyvin itseasiassa ja seisominen oli huippu hyvää minun mielestä. Otin pöydälle ja laskin hampaat niinkuin Annika teki Turussa ja sitten seisotin ja muuten vaan tarkastelin. Kohta pitää käydä kynimässä tuo kun juoksutkin on ohi niin nyt karva lähtee. Toivotaan,että perjantain ohjatut trreenit saa pakkaset laskemaan !
Likka kynityynä...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu