lauantai 17. huhtikuuta 2010

Tokoa,agia

Näin aluksi suuren suuret onnittelut Doriksen veikalle Wäiskille huimasta LUT tuloksesta, nimittäin B43!  Tästä saa aina motivaatiota omiin touhuihin kun muut pärjää :)

 Agia purskutettu nyt keskiviikkona ja perjantaina. Perjantain ageista jäi todella karsea olo... En enempää sano kuin, että koira käytti K A I K E N energian aivan muuhun touhuun... Ensi perjantaina katson miten käy jos vielä tekee sitä hommaa mitä teki nyt niin jää agi vähäksi aikaa tauolle. Ehkä siten saataisiin vähän sitä motivaatiota lisää koirallekkin. Eihän se ole kiva tehdä sellaista mistä koira ei tosiaankaan pidä. Kyse voi olla myös siitä, että Doriksella on aika varmasti valeraskaus ja on sen mukana muutenkin tosi laiska ja ihan outo.

Keskiviikon agi oli aika normaalia menoa. Tehtiin muutamia valssi harkkoja. Ne se veti ihan  hyvin ja vauhtia löyty ihan kivasti. Harjoiteltiin myös kontakteja Aa:lla, puomilla ja keinulla ja meni ihan nappiin!

Tehtiin tänään myös sade tokoa. Aamulla kävin kaupoilla. Silloin se aurinkokin paistoi, mutta kun olin lenkittänyt Hertan, Hessun ja Doriksen aurinko katosi ja rupesi satamaan, että niin... No sade toko ei mennyt kamalan hyvin, koska Doris on riippuvainen aurinkosta;) 

Seuraaminen meni ihan hyvin. Tehtiin erillaisia käännöksiä ja otin edistystä sivuille seuraamisissa. Taakse seuraamista harjoitellaan ehkä huomenna. Liikkestä menoja en edes viitsinyt kokeilla, koska Doris ei olisi niitä tehnyt tuossa ilmassa... Otin kaukokäskyjä ja ne meni aika vikkelään. Mitä jossain kohdassa meni rundin tai teki tempun "kuole" mutta muuten ihan sujuvasti:) 

Kyselin juuri Doriksen kasvattajalta Tarjalta vähän mejä treeni mahdollisuuksia ja katson sitten mitä vastauksia sieltä tulee. Olisi kiva mennä Doriksen kanssa jälki hommiin kun muutenkin tykkää haistella ja on oikein Sherlok Holmes. Siinä me voitaisiin ihan pärjätäkkin. 

Jos kahden vuoden päästä Doriksen nimi olisi FIN KVA-L FIN MVA FIN JVA 

Suunitelmia, suunitelmia. No tuo FIN MVA taitaa olla aika turhaan ajateltu, koska ei me nyt mitään aktiivi näytti käyjiä olla. Seuraava on se Järvenpään 30.5. Jso sieltä se ERInapattaisiin niin jes! Karva on nyt kyllä tosi hyvässä kunnossa. Ja naapurin Parson kasvattaja sanoi, että se on parhaassa kunnossa mitä hän on ikinä nähnyt! Jee:)



 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu