keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Juvanmalmi agiliitelyä jälleen



Agiliitelyä oli tänään vurossa Juvanmalmin hallilla. Janna oli Mistin kanssa ja Aino, Janina tulivat Hertan appareiksi. Hyvin veti kaikki! Aino ja Janttu opettivat Hertalle perusteellisesti rengasta ja kontakteja paransivat huimasti, suuri kiitos heille! Hertalla on kiikareissa jo möllit siitä lisää myöhemmin;)
--------------
Tehtiin ihan kivaa rataa minkä löysin jostakin netin uumenista. Ei siinä oikein ollut kyllä mitään ohjauskuvioita ehkä yksi valssi tai sen tapaista löytyi;) Yhdessä kohdassa joutui juoksemaan paljon, että se seuraava hyppy tuli. Se tajuttiin vasta siinä kun tehtiin ekaa kertaa rataa eikä me sitten enää vaivauduttu siirtämään laiskoja kun ollaan:)

Myöhemmin sitten tehtiin hyppy-hyppy-putki-rengas-aa- kepit menoa ja jotakin sinne päin. Doris meni aika mukavasti ja virtaa riitti vaikka muille jakaa! Nopeuttakin oli. Ensi kerralla ajattelin tehdä sitten perusteellisemmin noita ohjausreenejä, sillä kai pitää nyt opetella ensiksi erillaisia ohjauksia? Soveltaminen on kyllä kivaa.



Alla on video meidän liidoista. Vauhti on tosi hitaampaa kuni oikeasti siellä hallilla , mutta älkää hämääntykö! Litan huomenna lisää.




Sumeinen kuva. En tiedä mitä kamera teki mutta joo... Tässä siis näytti seisomista huonolla laadulla piitkästä aikaa. Onhan tässä syytä ruveta harkkaamaan jo Järvenpäähän 30.5 :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu