sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Punainen päivä

Match showhun mentiin vaikka tuulinen päivä oli. Koneenkentällä oli tosi paljon koiria ja tunnelma oli aika tiivis. Olin odottanut paljon avarampaa tilaa, jotenkin kehät oli ahdattu yhteen kasaan mikä ei ollut niin kiva.

Oltiin taas aika alussa. 8. pari. Meitä vastassa oli shetlanninlammaskoira. Kun tuomari tuli ihan alussa katsomaan koiria Doris heilutteli häntää ja luuli varmaan, että oli meidän isoäiti kuka on parhaitakavereita varmaankin nakkimakkaroiden takia mitä Doris saa aina kun menee käymään. Siinä sitten käveltiin yksi kierros molemmat. Nostin Doriksen pöydälle ja rupesi heti heiluttamaan häntää ja pussailemaan tuomaria....juust... Tuomari hymili ja naurahti ja kysyi sitten montako vuotta Doris on? Sitten se hauskasti totesi, että oikein hauska koira:)

Meille tuli väriksi PUNAINEN ken tietää miksi? punkkujen kehässä oli aika tiivis tunnelma kun noin. 40 koiraa ängettiin samaan kehään. Seisotettiin ja tuomari kiersi kaikille sanomassa päseköö vaiko ei. Meille tultiin sitten kättelemään ja sanottiin kiitos, joten ei pääst jatkamaan enää. Tyytyväinen kyllä olen Doriksen käytäytymisestä. Ensi viikolla olisi Hakunilassa mätsäri saa nähä mennäänkö vai ei :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu