sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Pentulat


Pennut

Ajattelin taas aloittaa tän blogin päivittelyn, kun ainakin yksi iso asia tässä on ehtinyt tapahuta, ja varmaan melkein kaikki jo tietää, eli Doris sai viisi parsonin alkua tossa pari viikkoa sitten eli 19.4!
Super söpöjä muumeja ne on ja tosi isoja. Pentujen isä on Jacks Wild siriusly orion "Orion" . Orion on sileäkarvainen parsonuros ja ikää on niin että täyttää pian 5 vuotta. Alla kuvassa siis Orion (otettu kasvattajan sivuilta...)



Orionilla on joitakin tuloksia agilityn 1. luokasta ja yksi LUVA .

Pentuja tuli siis yhteensä viisi, neljä poikaa ja yksi mutka maija. Mutka maija nimi tulee hänen hännästään missä on valitettavasti mutka... Eli näyttelyissä eikä kai jalostuksessakaan (?) voi käyttää.
Pennut on voinut hyvin ja tänään juuri kun käytiin katsomassa niin osa pentuloista oli avannut jo silmiään.
Doris on ruvennut jo vähän tylsistymään, kun alussa se höösäsi tosi paljon niitten kanssa ja herätti niitä oikein syömään. Nyt se pitää laittaa syöttämään ne kun tuntuu kaikki muu olevan paljon kiinostavampaa... Pennut ja Doris on siis kummitätini luona ( maanmainion kennel)
Dorista on kova ikävä mutta sieltä se sitten tulee takaisin jossain vaiheessa :)
Ensi viikolla ollaan menossa Saaran kanssa parsoneitten agilityleirille, ja ohjailen siellä Olgaa, jos tilaa vain enää on. Jos tilaa ei ole niin suuntaan äitin kanssa viikonloppu hoitamaan Dorista, pentuja ja muita koiria jotka kotiin jäävät!

Lopussa vielä kuvia pentuloista. Huonoja on nää meiän kameran kuvat, mutta toinen kamera jolla on otettu parempia kuvia on enoni ja saan kuvat pian, ja laittelen niitä sitten tänne! Ja nyt alan taas päivittelemään tätä blogiakin kun into alkaa tulla! :)










Eli yksityis kuvat yms. tulee myöhemmin!


 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu