sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Opetellaan, opetellaan

Tämä minun pitäisi opetella siis ulkoa hmm... mitä tästä(kin) tulee? Voi mennä vuosia ennen kuin ollaan ihan BH-kunnossa:) No ei kai meillä mikään kiire ole vai?

Me ollaan nyt ahkerasti reenailtu rally-toko liikkeitä yksittäin, koska haluan, että paljon on kunnossa kun mennään niihin elokuun kisoihin vaikka ne onkin "vain" mölli kisat. Pääseepähän nopeammin ALO-luokan kisoihin niinku ihan virallisiin siis! Ajattelin tehdä huomenna rally-rataa ja ottaa siitä videoon mutta en ole ihan sata varma tuosta videoon ottamisesta. Se selviää aikanaan!

Perjantaina olin tikkien poistossa(siis kaverin koiran purema). Se sattu aika paljon koska huuli on niin herkkä paikka ,auts! En siis tosiaankaan halua kokea uudelleen tuota prosessiota. Nyt huuli on jo tosi hyvässä kunnossa ja turvotus on laskenut kokonaan. Mitään suurempia jälkiä/arpia tuosta ei näyttäisi jäävän, koska huuli paranee aika helposti ja nytkin tässä on vain pikku rupi:)

Perjantaina iltapäivällä menin töihin agilityn sm kisoihin. Olin ilmoittautumisessa töissä ja perjantaina siellä oli tosi paljon hälinää kun taas lauantaina kun menin töihin niin ei käynyt kuin muutama yksilö ilmoittautuja ja ehkä 8 joukkue ilmoa. Joten ei mikään kovin raskas viikonloppu siis agia ajatellen ;) Herätys oli sitten toinen juttu ajatellen lauantaita. Heräsin siis viideltä koska Tikkurilassa piti olla kuudelta! Huoh... No nyt on univelatkin hoidettu pois alta. En katsonut kuin vähän aikaa noita Victorian häitä vaan nukahdin sohvalle "vahingossa" ja telkkarikin jäi päälle :)

Torstaina oltiin Doriksen kanssa Purinalla treenailemassa. Tehtiin keppejä kera hyppyjen. Sitten otin kontakti pintoja ja tein muutaman kerran renkaan. Irtoamisia hypyille tein yhden kerran alustan kanssa. Sillä irtoaa huomattavan hyvin.! Vähän rupeaa jo tuo agirotu jänskättämään, koska vikat harkka epikset olisi ollut tänään. Enkä sinne päässyt koska äitini synttärit oli tänään ja niiltä en ollut ajatellut pois olla?! Tämän jälkeen ei siis ole epiksiä tässä lähellä joten täytyy vain ahkerasti reenailla itsekseen ja kavereitten kanssa... Perjantainakin minun piti mennä epiksiin, mutta olin töissä tuolla sm kisoissa enkä sieltä päässyt kiireeltä lähtemään...

Blogin ulkonäkö on todellakin outo nytten. Asiaa korjailen parhaillaan ja toivotaan että kohta saan sen kuntoonkin. Kuviakin yritän laittaa koneelle, sillä niitä on aika paljon! :)


2 kommenttia:

Anonymous Linda kirjoitti...

Kuka sua puri huuleen?

20. kesäkuuta 2010 klo 12.13  
Anonymous Tiia kirjoitti...

Linda / Misti ... :(

20. kesäkuuta 2010 klo 23.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu