sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Järvenpää kr


Tänään oli hassu sää, joskus satoi vettä, aurinko paistoi tai sitten niitä molempia samaan aikaan. Onneksi järvenpään näyttelystä selvittiin suht kuivina mitä nyt ihan lopusssa kun oltiin kävelemässä autolle tuli rankkasade. En kadehdi niitä vehnäterriereitä mitkä meni kehään meidän jälkeen, hehhe:)
 
Mielestäni näyttelypaikka oli aika surkea, hiekka oli sellasia kiviä täynnä ja ei mahtunut oikein mihinkään asettumaankaan kun oli niin täydet kehät... No me selvittiin kunnialla tästä päivästä! Doris käyttäyty hienosti, paitsi takki olisi ollut hyvä olla mukana, mutta kiirellä kun lähtee niin ei kai sitä kaikkea voi muistaa?

Suoraan asiaan eli arvosteluun:

Tuomari: Päivi Eerola
Luokka: AVO nartut

Arvostelu: Mittasuhteiltaan hyvä. Tasapainoisesti rakentunut lihaksikas narttu. Joka esintyy puutteellisessa, ohuessa karvapeitteessä. Miellyttävä ilmeinen, narttumainen pää. Avoimet, tasapainoiset kulmaukset. Turhan tiiviisti selälle kiertyvä häntä. Miellyttävä käytös. Esitetään edukseen.

Tulos: EH AVK2

Jee, kerrankin minullekkin annetaan jotakin palautetta ja tällä kertaa se oli positiivista! Olen katsonut että jokaisessa näyttely arvostelussa on lukenut "miellyttävä ilmeinen, narttumainen pää" heh, niinhän se on :)

Tulos oli siis tälläinen tällä kertaa, mutta itse odotin H:ta tuon karvan takia, mutta tuomari oli mukava ja näki muutakin kuin vain tuon karvapeitteen. Doris seisoi ja liikkui hyvin ilman mitään mutkitteluja, joten kokonaisuutena päivä oli erinomainen!

Sitä ERI:ä mennään metsästämään seuraavan kerran Forssan kr saa nähä mitä sieltä tulee :)

Tässä muutamia kuvia:
Odottelua


2 kommenttia:

Blogger Moona kirjoitti...

Voi hitto en muistanu olenkaan että asutte siellä! :o voi harmi.

Ompas eerola vanhentunut sitten viimenäkemän :D hyvä arvostelu!

31. toukokuuta 2010 klo 8.17  
Anonymous Jenni, Iita ja Telma kirjoitti...

Hyvä te! Päivi Eerola tykkäsi Telmasta tosi paljon, kun arvosteli sen pentuluokassa, joten ei ihme että tykkäsi Doriksestakin. Ens kerralla sitten kunnomn turkissa näytille, niin kyllä se ERI sieltä tulee!

3. kesäkuuta 2010 klo 22.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu