keskiviikko 5. toukokuuta 2010

tokoa ja lenkki kuulumisia


Tänään on ollut aika vauhdikas päivä ,huh! Vihdoin kotona... Ekaksi oli koulua sitten menin musiikin teoria loppukokeeseen ja sitten kenkien etsiskelyä, lenkki Waldo ja Misti seurassa ja sitten tokoa med Hertta ja viellä sen jälkeen tokoa med Doris!

Aloitetaan tuosta lenkistä missä käytiin tänään. Tehtiin noin. 2 tunnin lenkki metsässä ja koirat oli osittain vapaana ja osittain hihna vapaana. Waldo oli kasvanut tooosi paljon viime näkemästä. Mistiähän me nyt nähdään joka päivä. Tänään sillä kyllä oli sileämpi turkki ,liekö pesty juuri?;)  Käytiin myös yhden puiston nurmiaukealla jossa koirilla oli tilaa tehdä mitä halusivatkaan. Doris pääty malliksi sillä otin siitä kuvan hauskassa puussa jossa oli kolo. Muistan kun minua kuvattiin siellä 3-vuotiaana. Doris meni sinne keposesti, mutta vapaana se ei siellä puussa voinut olla koska puu jatkuu alas jonnekin mäyrän pesän uumeniin joten en sinne halunut pika postia lähettää... Tässä kuva Doriksen malleilusta,


Kiitos taas lenkkiseurasta!

Illalla sitten suuntana oli EKK:n toko treenit Hertan kanssa.

Aluksi kaikki meni riviin ja otettiin luoksepäästävyys ja paikalla olo.

Luoksepäästävyydessä Hertta hiukan haisteli ohjaajaa, mutta otti sitten minuun kontaktin. Paikalla olo meni niin Herttamaisesti eli U P E A S T I!!

Sen jälkeen kaikki katsottiin yksitellen läpi aiheena perusasento. Saatin huisin hyviä vinkkejä ja kehuja Hertan asennosta. Kotiläksäkin tuli mutta sehän on ihan ymmärettävää   Sitten katsottiin luoksetulo kaikilta. Hertta osasi todella hyvin. Jätin Hertan ensiksi istumaan paikalle, kävelin noin. 12 metrin päähän ja kutsuin luokse. Ekalla kerralla juoksu oli nopea ja tehokas,energinen tokalla kerralla hieman laiskempi, mutta ihan ok. Sain taas kehuja ihanasta kehumisestani. Aloin miettimään miksi aikuiset siellä ei käytä ollenkaan ääntä sanoo vaan "hyvä" ihan normaalilla äänellä, hassua.
 Siinä sitten vierähti se tunti, mutta niin tehokas tunti kyllä, että huh!

Siellä on ihana parsoni. Se on otettu Miselin kennelistä. Huomenna kirjoittelen Doriksen tokosta mitä jatkan mös huomenna päivällä. Huomenna vuoroon tulee myös luolakoe Vihdissä onnea meille! :) Kuvia tulee huomenna rutkasti, koska tokosta on niin paljon kuvia kiitos Jannan:)

Tässä loppuviikon kalenderia:

TO: luolakoe Vihti
PE: Agilitymöllit Vantaa tai Espoo
LA : Jäljestys Somerniemi (Doriksen kasvattajalla)
SU: äitienpäivä :)

1 kommenttia:

Anonymous Jenni, Iita ja Telma kirjoitti...

Kuulin Tarjalta, että Doriksen eilinen koe oli mennyt aivan upeasti! Onnea!!

7. toukokuuta 2010 klo 7.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu