keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Uimarit uimassa


 

 











Tänään oli niin kaunis päivä niin me suunnattiin Nellan, Hertan, Lindan ja Johannan kanssa rantaa kohti. Niemennokassa ei voitu käydä, koska tie joka sinne johti oli kuin suri järvi itsessään joten tyydyttiin tuohon pikkurantaan jossa on joitakin veneitä kiinni. Ei se ainakaan tämän Doriksen menoa haitannut!


Se purskutti menemään ja nouti keppejä kuin helle päivänä konsanaan. No kyllä täällä Espoossa aika kuuma oli:)


Tänään ei sitten päästy EKK:n tokoon, koska Hertta lähti mökkeilemään, mutta koutsi lupasi katsoa meidän kanssa mitä voitaisiin harkata sitten kotona, koska tällä kerralla oli varmaan ainut asia mitä ei Hertalle ole viellä opetettu nimittäin liikkeestä menot. Kyllä minä ne itsekkin osaisin, mutta kouluttaja saa niistä paljon nopeammat ;) Meidät tavoittaa elokuussa kisoista muuten!




Huomenna lähdetään aamu kahdeksan maissa kohti Vhtiä ja luolakoetta!

1 kommenttia:

Blogger Unknown kirjoitti...

Hienoja uintikuvia Doriksesta! Kattelen vähän kateellisena, Wäiski nimittäin ei uskalla uida - vielä ainakaan :) Kahlailu on ok kunhan tassut yltävät pohjaan, muttei lähde uimaan, vaikka etutassuilla koitti vähän vettä kauhoa. Noh, toivottavasti tulee kuuma kesä, niin ehkä se uimisen ihanuus aukeaa tässä vielä :)

Mahtavia alkukesän päiviä teille,

toivottaa W&N

14. toukokuuta 2010 klo 8.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu