perjantai 14. toukokuuta 2010

Hyvä Doris!


Wau mitkä treenit! Ei oo pitkään aikaan ollu noin hyvää fiilistä reenien jälkeen mitä nyt, vaikka kaikki ei ihan napannutkaan menemään oikein... :)

Tehtiin aluksi ohjaustreeniä niin, että eka putkeen sitten puoleenvaihto ja työntö ja veto treeniä kera kolmen hypyn mitkä olisi siis näin: - - - ja ne kierettiin tuolta etukautta niin, että ekaksi työnnettiin ja sitten vedettiin niinkuin tuolla sanoin ;)

Sen jälkeen tehtiin puolella ryhmällä irtoamista hypyille ,eli oli kolme aitaa hiukan vinossa. Sitten laitettiin namiliuska kolmannen hypyn taakse ja koira irti ja tuo likka meni aika kovaa mielestäni :)

Tehtiin näitä harjoittita aika monta kertaa jonka jälkeen tehtiin viellä sellaista pikku rata harkkaa eli ihan suoraa ohjausta, mutta aluksi kolme hyppyä ihan hiukan vinossa sitten suora putki ja sitten vielä kaksi hyppyä. Näin tehtiin myötäpäivään sekä vastapäivään. Tosi kivasti meni, mutta vastapäivään kun mentiin niin jätin sen "vahingossa" selkäni taakse putken jälkeen niin meni ohi hypystä, mutta ei se mitään :)

Kuuma oli siitä ei pääse mihinkään. Join todella paljon vettä niinkuin Doriskin. Koirakkoja oli tänään treeneissä vain kuusi joka tuntui hyper vähältä. Ensi viikolla on PRT ry:N agi leiri joten mennään perjantaina heti koulun lopetettua Saarallr ja sieltä sitten lauantai aamuna lähdetään kohti Tuorlan majatalo, hauskaa :) Perjantaina käydään myös Nummi-Pusulassa epistelemässä.
  Huomenna me mennään treenaamaan Lägin kentälle Tarjan oppeihin, toivottavasti olisi yhtä kuuma kuin tänään.

Me oltiin myös luolakokeessa Torstaina. Sieltä pyörähti sitten tulos C37. Oen tyytyväinen Doriksen työskentelyyn sillä aluksi se haukku kuin sen pitäisikin ja tuomari oli jo keskeyttämässä koetta, mutta sitten se lähti kattomaan onko omistaja viellä paikalla ja viellä kaksi minuuttia ennen erän loppua, voi ei ! No tuommoinen tulos iskeyty meille, pidetään nyt taukoa ja syksyllä uudestaan koska alkaa tulemaan kuuma ja luolakokeessa tuo säätila on aika tuskaista, ja intoa voi olla viellä enemmän sitten.

   Arvostelu:

Ahdinkoputken läpäisy: Nopea ja vaivaton
Tyhjän luolan tarkastus: Puolet luolasta, kovasti intovikinää

Koira innolla luolaan ja luukulle. Kiihkeä ilmoitushaukku. Luukut auki kettu vasempaan peräpesään jonne koira heti seuraa. Aloittaa työn madalluksen takaa ja osittain sen alla. Kettu hyökkää voimakkaasti koira väistää järkevästi. Ensimmäinen 10 minuuttia kettu on hyvin aktiivinen ja rajaa koiran paikan. Koira ei kuitenkaan peräänny siitä enempää vaan jatkaa työtään. Avan erän lopussa koira lähtee hakemaan uutta reittiä haluten lopulta ulos asti. Koira osoittaa kuitenkin selkeästi haluavansa jatkaa töitä. Järkevä koira joka antoi tänään kuitenkin ketun määrätä tahdin. Haluan hieman oma-aloitteellisuutta lisää ja kehitys aste paranee. LUT C37

Tuomari: Karoliina Viitamäki

  

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu