maanantai 21. kesäkuuta 2010

Agility treenit


Tänään me herättiin kahdekasalta ja lähdettiin puoli 10 bussilla kohti Purina-areenaa. Sää oli kolea eikä tiennyt mitä laittaa päälle, mutta bussissa tuli jo kuuma... Tosiaan mentiin Sailan ja Coocien kanssa. Harjoiteltiin keppejä ja sitten sellaista valssi treeni rataa. En ole vielläkään saanut sitä ratapiirros ohjelmaa, mutta voin yrittää luoda teille jonkinnäköisen mielikuvan näistä meidän reeneis         tä :) 


Me tehtiin ensiksi keppejä Doon kanssa. Aloitin ihan niin, että kaikki verkot oli paikoillaan. Sitten rupesin poistamaan vähitellen alusta. Se meni ne vähän niin ja näin. Mutta me mentiin siis sillä tavalla, että ensiksi Doris teki keppejä ja Coocie rataa sitten vaihettiin toistenpäin ja viellä kerran toistenpäin eli niin että kummatkin teki kolme kertaa keppejä (?) ja kolme kertaa rata. Olikohan se nyt näin vai kaksi kertaa? No väliäpä tuolla. Doris teki aluksi tosi laiskasti eikä oikein keskittynyt. Hassu juttu koska ohjatuissa treeneissä mennään ihan lujaa mutta omissa niinku nenä maass :) Toisella tai kolmannella kerralla (siis.vikalla) meni jo tosi hyvin nuo kepit! Meillä oli sieltä keskeltä vähän väliä pois noita verkkoja ja tokakin verkko taisi olla pois? Muistan näköjään todella paljon näistä treeneistä ;)


Rata oli sitten toinen juttu. Se meni aika laiskasti ja vikalla kerralla mentiin nenä massa meiningillä sitten... Sen huomaan, että agilityssä Doris ei kestä paljoa toistoja. Toko ja rally on asia erikseen, mutta koska nähtävästi agi ei ole Doriksen just se laji niin siellä sitten mennään vähän näin ja noin... No ei se haittaa kyllä mä tosta jotain saan irti, pääasia että ohjatut menee hyvin ja meillä on hauskaa!! 
  No se rata oli siis hyppy - hyppy - (valssi) - rengas - (valssi) - putki - (valssi) - muuri - (takaakierto) - hyppy - hyppy - rengas -(valssi) - putki - rengas - hyppy - hyppy - Aa. 


No tuo oli jonkinnäköinen... Putket meni aika huonosti koska se pitää aina keilata sinne monta kertaa... Vaatii toistoja ja teho treeniä... Valssit se osasi hyvin, mutta putken jälkeen kun mentiin muurille niin se jäi aina mun taakse koska se on hitaampi kuin minä ja se ei pysy perässä koska minä teen ne aikaisemmin kun se. Ekö se yleensä ole niin, että ohjaaja ei pysy perässä? :) Se muuten karkasi monta kertaa kontakteille. Siis puomille ja Aa:lle taisi se jonkun kerran keinullekkin mennä. Siis silloin kun oli taukoa ;) 


Mun oli tarkoitus mennä tänään Saaralle siistintään, mutta myöhästyimme Doon kanssa bussista niin menen sitten keskiviikkona sinne :) 


Tänään on tarkoitus treenata rally-tokoa ja normi tokoa sekä näyttely juttuja.

Tarkoitus oli tehdä tänään tokoa purinalla , mutta koira ei jaksanut enkä tosin minäkään, illalla sitten!




Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu